De Klussenier Gerry Wuestenbergs

De Klussenier Gerry Wuestenbergs
De Klussenier Gerry Wuestenbergs

Rootstraat 50
3270 Scherpenheuvel

Dien uw aanvraag in »

013 78 44 59
0475 85 04 92
g.wuestenbergs@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 02 502 66 99

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Gerry Wuestenbergs en met mijn renovatiebedrijf De Klussenier Gerry Wuestenbergs ben ik uw veelzijdige vakman in Scherpenheuvel, Bekkevoort, Assent en omgeving. U kunt mij inschakelen voor alle renovatie- en onderhoudswerken in en rond uw woning.

De werken die ik met mijn renovatiebedrijf in Scherpenheuvel graag uitvoer zijn het ontwerpen, maken en plaatsen van keukens, het maken van dressing badmeubels, gyprocwerken, binnendeuren en buiten schrijnwerk. Daarnaast heb ik in vele andere soorten werken ervaring opgedaan. Door de in de praktijk opgedane kennis en ervaring heb ik mijzelf ontwikkeld tot een veelzijdig vakman, die voor u alle werken in en om uw woning uit kan voeren.

Wanneer u mij inschakelt voor uw renovatiewerken kunt u op een aantal zekerheden rekenen. Ik vind het belangrijk wanneer ik bij u thuis kom werken dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Ook werk ik altijd in een nette omgeving. Voor mijn klanten laat ik het huis altijd netjes achter.

Daarnaast kunt u ook op een aantal garanties rekenen die u van een grote onderneming als De Klussenier kan verwachten. Zo ontvangt u altijd een vrijblijvende offerte, ik reken nooit verplaatsingskosten en u kunt altijd op 12 maanden garantie rekenen op de geleverde werkzaamheden.

Als afgestudeerd schrijnwerker/meubelmaker ben ik direct gaan werken in loonverband. In loonverband heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan in de diverse werken. Na mijn tijd in loonverband heb ik de eerste stap gezet als zelfstandige. Met mijn bedrijf Kitchen-Art had ik een toonzaal van keukens. Met het bedrijf Kitchen-Art ontwierp, verkocht en plaatste ik keukens. Tijdens mijn werk als zelfstandige kwam ik een Klussenier in de buurt tegen. Na veel met hem samengewerkt te hebben heb ik besloten om als zelfstandige met mijn eigen renovatiebedrijf verder te gaan onder de vlag van De Klussenier.

Bent u benieuwd wat ik, De Klussenier Gerry Wuestenbergs, voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 047 - 585 04 92 of 013 - 784459. Ook kunt u mij per e-mail bereiken op g.wuestenbergs@klussenier.be. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden, wensen en behoeften te bespreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Tuinhuis plaatsen
  • Schrijnwerk

Beoordelingen van klanten

volledig wat ik verwachtte,zeer netjes werk geleverdInge uit scherpenheuvel-zichem
Zeer tevreden van het geleverde werk, van de ondersteuning tijdens het maken van de keuze (voor zowel keuken als badkamer) en van de afterservice.Jan uit zichem
Vriendelijke man en een snel antwoord en snelle uitvoering van de werken.Sylvia uit Scherpenheuvel
Goed, correctLudo uit scherpenheuvel

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...